Bedrijfsruimte

Voor uw bedrijfsruimte bieden wij Mono of Multi Split airconditioners of VRF systemen. Voor alle type ruimtes hebben wij een optimale oplossing. Kantoor ruimtes, kinderdagverblijven, magazijn of werkplaats voor elke ruimte weten wij de meest geschikte oplossing te realiseren.

Woonhuis

Voor uw woonhuis bieden wij Mono of Multi split airconditioners. Watergekoelde airconditioners behoort ook tot de mogelijkheid, dit minder bekende type is ideaal wanneer een buitenunit niet mogelijk is.

Schoolgebouw

Schoolgebouwen hebben unieke eisen met oog op de luchtkwaliteit. We bieden naast reguliere airconditioning ook warmte terugwinnings systemen. Met onze ruime ervaring op dit gebied weten wij voor elk schoolgebouw een geschikte installatie te realiseren.

Sportfaciliteit

Sportfaciliteiten hebben ook vaak hun eigen eisen. Met onze ervaring weten wij voor uw sportfaciliteit altijd een optimaal klimaat te creeren. Airsocks zijn veel gebruikt in dit type ruimte.

Praktijkruimte

Praktijk ruimtes van Tandartsen, Fysiotherapeuten, Huisartsen, etc zijn ook regelematig door ons voorzien van airconditioning en zijn we bekend met de daarbij specfieke wensen.

 

 

 

Serverruimte

Serverruimten of soortgelijke technische ruimtes zoals bijv apparatuur ruimtes voor mobiele telefonie zijn voor ons een bekend terrein. Dubbele units voor bedrijfzekerheid en lekkagedetectie zijn vaak zaken die wij in deze ruimten realiseren.

Hotel

Hotels zijn regelmatig bij ons klant. Ook de specefieke eisen en wensen van deze branche zijn bij ons bekend.

Winkelruimte

Winkels met hun specefieke wensen en eisen zijn bij ons bekend. Luchtgordijnen zijn ook onderdeel van onze werkzaamheden.

Binnenvaartschip

Binnenvaartschepen van elk formaat is voor ons bekend terein. We weten dat dit soort klussen soms snel en op korte termijn moeten plaatsvinden op de meest uiteenlopende locaties. De flexibiliteit die deze branche vraagt is voor ons geen probleem

Zeeschip

Netzoals binnenvaartschepen zijn zeeschepen voor ons bekend terein. Ook de soms onvoorspelbare en dynamische wereld van zeevaart zijn voor ons geen probleem.